OVER LINKSMANAGER.NL

LinksManager.nl is een zogenaamde startpagina en op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van de beste links die het internet te bieden heeft. De site is altijd up to date omdat deze regelmatig herzien wordt door onze medewerkers en er worden ook regelmatig nieuwe handige en interessante links toegevoegd.

Ook kunt u uw eigen website toevoegen tussen onze links. Er is de laatste jaren een explosieve groei van het internet en hierdoor is het moeilijk om jouw internet website naar voren te laten komen tussen al die andere pagina's. Uit onderzoek is gebleken dat er bijna 1 miljard websites zijn. Hoe kun je als webmaster nu nog opvallen tussen deze grote hoeveelheden en hoe kun je meer bezoekers naar jouw website halen?

Een link op LinksManager.nl kan hierbij goed van pas komen, onze site heeft een goede domein autoriteit en ook een goede pagina autoriteit en daarnaast is onze website ook al lange tijd in de lucht, vanaf 2006. Dit zijn dus allemaal factoren die goed zijn voor de algemene SEO en een link op onze site is dus een goede booster voor uw website.

Een link op onze site kunt u aanvragen door het formulier link aanmelden te gebruiken, deze staat recht bovenaan op elke pagina. Vul daarin duidelijk uw gegevens en vragen in zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Als uw link op onze website wordt geplaats is een terug link wel verplicht, wij zullen dan ook regelmatig controleren of de terug link nog op uw pagina te vinden is. En eerlijk is eerlijk, als de link op uw pagina weg is dan verwijderen wij de link op onze pagina ook.

Verder wensen wij u veel plezier op onze handige startpagina!